mer_ann Kizlar bana yardimci olacakti arkadaslar vardi 2kisi igne icin ama kargo igne kabul etmiyor denilmis acaba ben ulasmam mumkun degil azerbacyan numarasi sizler sorun olmazsa hangi kargi kabul ediyor diye ogrene bilirmisiniz?
mer_ann mer_ann ilac dedigim zaten soguk zincire girmiyor googlede baktim ama ulasamadim yurt disi numara oldugu icin
ArvenMom mer_ann ilaçları iğneleri kabul etmiyorlar canım kızımın serum fizyolojik için kullandığım iğnesini geçirmediler havalimanından sonra türkiyeden arkadaşımıza ilaç kargolatmak istedik kapıda el koyuyorlar dedi 2 çanta ilacada el koymuşlar valla
BengeldimNabersiniz mer_ann içinde başka birşey varmış gibi yapılsa içinde ne var diye soruyorlar ama açıp bakmıyorlar sonuçta sürekli kargo veriyorum başka bişey olduğunu söyleseler 🤔🤷🏻
mer_ann ArvenMom hayir benim igneyi gecirmek icin dr raporum var o sorun degil ben o igneleri kullanmak zorunda olduguma dair hava alanindan gecirilir turkiye ici kargoyu soruyorum
ArvenMom mer_ann kargolar almıyor diye biliyorum daha önce yaşadığım için biliyorum başka ilden gönderilmemişti kendimiz gidip almıştık 3 yıl olmuştur şuan değiştimi bilmiyorum üstte kalsın
mer_ann ArvenMom canim daha once hamilelgimin basinda naz hanim bana igne gonderdi onun gonderdiklerini kullaniyordum simdiye kadar