SevimliHayaletCasper Omerinannesii işte ekmeği azaltıp hatta tamamen kesip sadece sebze et ve salata tarzı beslenirse yemekten sonra da bir porsiyon meyve yerse acıkmaz. 7 den sonra da kesinlikle birşey vermeyin alışkanlık olmasın
mommmmy Kilosu boyu çok normalmiş aslında. Benm mıy mıy hiçbir şey yemeyen kızım 124 cm 21 kg . Sizinkisi ya hareketten yakıyor hepsini yada kurt var 😅
eknbrc Omerinannesii karbonhidrat bir şekerdir. Şeker bağırsaklarda fazla emilemez ve alkol türevine dönüşür. bu da çocukta hareket yapar. bu kadar yeme isteği doymama hissi ve hareketli oluşu bağırsak paraziti yada candidayı düşündürür. Bence bir endokrinle görüşün. Hiç bir şey olmasa bile mutlaka kesin ekmeği. 1 ekmek ciddi anlamda çok çok fazla.
Omerinannesii annediyebiri çikolata da sürdürüyor, soğuk sandviç tarzı da istiyor, tereyağı da sürdürüyor, bal da sürdürüyor o an keyfi ne isterse veya o gün hangisini yemediyse
Mmeelliikkeee Omerinannesii en azından tam buğday ekmeği yesin .. 1 ekmek yetişkin için bile fazla … fazla karbonhidrat tükettiği için şekeri birden yükselip düşüyor ve açlık hissediyor ekmeği azaltmalı , insülin direncine zemin olur …
Ozzggee Omerinannesii beyaz ekmek çok zararlı. Tam buğday veya çavdar verebilirsiniz. İştahı çok iyiymiş maşallah. Bağırsak kurdu vs için bir baktırin isterseniz ya da tiroidleri hızlı çalışıyor olabilir. bu kadar ekmek yemeye Yetişkin bir insan bile obez olabilir
merkursavascisi_06 Omerinannesii aynen bi kan baktırın doktora da bu şekilde anlatın maalesef şeker hastalığı çocuklara da indi😔
Zeynepefemm Omerinannesii boyu biraz kısa kilosu da boya göre fazla geldi bana. Bence de biraz azaltın yemeğini. Benim oğlumda 5 yaş 3 aylık boyu 1.21 cm kilosu da 20 kilo. İkisini karşılaştığında boyuna göre kilosu fazla geldi o yüzden
merkursavascisi_06 Omerinannesii aynen önce bi normal çocuk doktoruna gidin kan tahliline bakılınca bi sıkıntı varsa yönlendirir, inşallah yoktur 😇
Omerinannesii Olric11 evet ben de o düşüncedeyim çevrem de bırak yesin daha ne istiyorsun vs diyor ama hiç yemeyen çocuk kadar fazla yiyen çocuk da sıkıntı oluşturur bence sağlık bakımından 😢 biz yetişkinler gibi aynı.
Olric11 Omerinannesii doktorumuzla konuşurken, benim oğlum zayıf bir çocuk Çocukluk çağında depolanan ne kadar karbonhidrat şeker türevleri varsa ilerki Özellikle ergenlik çağında sorun olabilir demişti Obeziteyi maalesef. Birde anne babada kilo faktörü genetikleşir demiştş
tospikannesi_ Omerinannesii aha benimde evde var Birtane ama 2 yaşında ekmek yedirmiyorum sadece arada peynir sürerim oda ufak 2 lokmalık parça ama sürekli acıktım diye geziyor ve sürekli yediriyor yemek sjsjjs yaşıtların göre önde gidiyor ama ekmek versem kimbilir neler olur 😀😀😀
Zlm Omerinannesii tabikide normal değil ekmek zaten faydalı birşey değil birde küçücük çocuğa bir ekmeğe yakın her gün yedirmek meyve verin kuruyemiş verin yoğurt verin havuç salatalık falan verin yazık küçücük cocuga
Omerinannesii Zlm sizde okuduğunuzu anlamama ya da daha devamını okumadan direk yorum yazma olayı var 🙂