profesyonelokuryazar esra55_28 5.5 aylık 0.5ml veriyorum bu hafta kontrolümüz var doktor artır derse ona göre değiştireceğim kullanımı.
yenibirhikaye chemstrymom benim kızım da 7 buçuk kilo doktorumuz 12 damla dedi neye göre değişiyor acaba🤔
bzbz profesyonelokuryazar ben 1 hafta oldu kullanalı bugün kakası cok kötü yeşil ve kokuyor normal mi acaba yaşadınız mı bunu
bzbz Kilosuna göre damlası değişecek biz 6 kiloyuz 6 damla verdi doktorumuz bürodaki ay kilosuna göre damla sayısı artacak dedi
yenibirhikaye bzbz evet onu biliyorum da bir arkadaş 7 kiloya 7 damla demiş. Biz 7 buçuk kiloyuz 12 damla dedi doktor. Yarım kilo fark ile bu kadar fazla olmasa gerek diye düşündüm.
eraysen esra55_28 her markanın içerisinde bulunan demir oranı farklıdır o yüzden değişiklik gösterir bebeğin kilosu kadar verilen devletin verdiği damla diğerleri için kilo başı bir damla geçerli değil ama öyle sanılıyor
chemstrymom demetsina bizim hemşire yanlış yönlendirdi o zaman çünkü bana kilo başı 1 damla dedi bende ocean kullaniyorum