Sosyologaannee 3 aylık bebeğim var Emziriyorum bebeğimi de Hiç regl olmadım hamile olmaktan korkuyorum da nasıl doğal şekilde korunabilirim.
dhdhdhdhf Sosyologaannee en doğal korunma prezervatif deri altı implant olsun doğum kontrol haplari olsun insan bünyesine her türlü etki ediyo
Angel0507 Sosyologaannee bu süreçte dikkatli olun benim doktorumda süt korumaz dedi bende emziriyorum benimde bebegim15 ayık bende hala olmadim geri çekilme ile korurunuyorum
tamamm dhdhdhdhf prezervatile korunmamıza rağmen bir buçuk aydır adet olmadım emzirmiyroum sizce hamile miyimm
Sosyologaannee Angel0507 dikkatli oluyorum bazen eşimden kaçıyorum da korktuğum için geri çekilme ile korunuyoruz da yine korkuyorum da
Emir-sMother Ben de doğumdan 6 ay sonra regl oldum. Endişe etmeyin bence ama bu dikkat etme anlamına gelmiyor tabi🫣
Sosyologaannee Emir-sMother Doğumdan sonra geç regl olma durumu olabiliyormuş da yine korkuyor insan 🙈 dikkatli olmak lazım
canmanayvesuyu Ben de henüz regl olmadım bebeğim 50 günlük prezervatif kullandık daha 2 kez oldu zaten ama onla da hamile kalan var korkuyorum 🫠
dhdhdhdhf tamamm emzirdiginizden kaynaklı da olabilir adet gecikmeniz yada mevsim geçişleri de çok etki ediyo