melisaninannesi Kızlar besin alerjisi olduğundan neocate mama önerdi doktor. Ama bebeğim kabul etmedi kullanan anneler vanilya şurubu şekerli mi şekersiz mi acaba bi ayrım var mı şekersizi işe yaramaz mı?
Bebegim1234 melisaninannesi ilk baslarda benim bebeğimde almiyodu ama yeni yeni içmeye başladı zamanla alışır demişti Dr.sanirim alışıyor sizde pes etmeyin vermeye devam edin ,bide yediği meyvelere karıştır demişti öylede yapabilirsiniz...bizde işe yaradı.. darısı size ☺️
Dorukcum_16 melisaninannesi bana doktor bugun similac verdi diet mama tadi berbat otesi berbat. Banada dedi vanilya tozu at. Yada surubu. Ama sekerli şekersiz ole bi ayrim yapmadı 🤷
Rzgr melisaninannesi ben o vanilya surubuna hic bulasmayin derim. Tamamen sagliksiz icinde ne oldugu belli olmayan vanilya aromali serbet.
Elif112 melisaninannesi pekmez ile denedinizmi pekmez veya vanilya şurubu diyorlar genelde doktorlar pekmez daha organik bence tabi az miktarda
melisaninannesi Rzgr ne yapacağımı şaşırdım bebeğimin alerjiden yüzü kızarıyor pütür pütür oluyor normal mamayı bırakmam lazım 😞😞
Rzgr melisaninannesi ben normal vanilya cubugu almistim ama onuda kabul etmemisti. 3 ay diyet yaptik emzirdigim icin mama vermedim sonuc olarak bende diyet yaptim.
Elif112 melisaninannesi mamayı yaptıktan sonra kapağını açarak 20 dk falan bekleyince kokusu azaliyormus başlarda kabul etmiyor bebisler ama sonradan alışıp sade içen çok minnos var bizimki de kabul etmedi ama bebeğim takviye olsun vitamin leri düzelsin diye doktor yazdı 1 yasina yeni girmişti vanilyalı yazdı sonra onuda muhallebisine katarak vermiştim ni sure inşallah bebisiniz kabul eder kısa zamanda mamasını geçmiş olsun