@Tazeanne109
@egeatlass
Merhaba görmedim mesajlarınızı da şu an yazıyorum benim oğlum 22 aylık bizde de aynı şekilde bir söylüyorsa iki söylemiyor bazen gösteriyor bazen göstermiyor yani biraz erken başladık ama bizde de şöyle artık bezini çıkarmak istiyordu atıyordu eliyle ben bazen önden bir hazırlık gibi 15 gün bir süreç işte oğlum cisim var mı kakan var mı derken biz de beraber götürdüğüm zaman yapıyordu kaka problemimiz olmadı bir gün kadar tuttu ama sonrasında artık inanılmaz diyor oradan çok fazlada konuşmadığı için hani tek tek söyleyemiyor ifadeyle göstermeyi de biz onu alıştırmaya çalışıyoruz yani iki gündür falan söylüyor gibi gösteriyor gibi daha doğrusu ama sonra göstermediği doğru evet inanılmaz saate bakmak saate tutmak 1,5 saat 2 saat oluyor bazen tuttuu değişiyor her zaman inşallah söyler geri İstemiyorum sonrasında daha da kötü olur diye hani daha bırakmak istemez annem zaten ben yapmıyorum diye bir düşünceye girebilir diye bu şekilde oluyormuş okuduğun zaman bu şekilde iyi kötü ilerleyeceğiz umarım tez zamanda düzelirler söylerler