Themom_ Yaklaşık 3 aydır sadece bu cevizden kullanıyorum bebeğime çok faydalı, sağlıklı. Zeka gelişiminde çok büyük rol oynuyormuş. Bana kuzenim amerikadan gönderiyor. Burada da macro’da varmış orijinali.
TulayGeriDon Themom_ brezilya cevizi diye geçiyor bu sanırım. Abimin eşi hamileyken riskli gebelik vardi. Doktoru brezilya cevizi yiceksin dedi. Çok kötü bi tadı varmış. Büyük kuruyemiscilerde varmış sadece
Themom_ pasaklisinkukuli Ben antalyada yaşamıyorum. Ve bu cevizlerin anavatanı amerika orada yetişiyor aslında oradan ülkemize gelmiş. Kuzenim amerikada yaşadığı için bitmeye yakın 5 poşet kadar yolluyor sağolsun.
pasaklisinkukuli Themom_ bizim dvimizin yanı pikan cevizi bahçesi gayet yetişiyor sosyal medyadan satn yerler bukursunuz sizin için dedim hem daha uyguna hem daha taze elinize ulaşır
Themom_ TulayGeriDon Yok brezilya cevizi farklı bunun tadı cok güzel vanilya gibi kokuyor kabuklu olanları falan enfes
TulayGeriDon pasaklisinkukuli görseli şimdi inceledim sadece yazıyı okumuştum. Evet çok lezzetli. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama babamın askerlik arkadaşı burdur da. İzmire gelirken annemlere abimlere bize birer paket getirmişti. Yalnız burdurdan mi getirdi yurt dışından mi bilmiyorum. Yurt dışı şoförü mesleği.
pasaklisinkukuli Themom_ benim bu cevize alerjim var o yüzden kızıma vermeye korktum damagım şişiyor yiyince 😔
Themom_ pasaklisinkukuli Ay benim de normal cevize alerjim var yediğim anda dilim 2 katı büyüyor nefes alamayacak kadar kötü oluyorum bu cevizi de korka korka tatmıştım ama cok sükür alerji yapmadı 🫠 Doktorunuza danışın o en iyisini bilir belki kızınız reaksiyon göstermez. Beyin için özellikle Baya faydalı bir cevizmiş çünkü