suheyla92 Deletedmom_119 su an 6bucuk aylik ama aldigimdan beri seviyor kalbe uzun basiyorum uzuun uzun sarki soyluyor bizimki de izliyor heyecanlaniyor
Deletedmom_119 cokbilmismom sevimli yengeç dediğiniz emeklemeye yardımcı olan di mi onu nereye koyuyorsunuz her yere gidiyor bi halka içine falan mı
cokbilmismom Deletedmom_119 uzatma kabloları varya onu yuvarlak yapıyorum içine koyuyorum çıkamıyor. Diğer tüm evi geziyor gözden kayboluyor 🙈
suheyla92 Deletedmom_119 ayni sekilde fisher price masalci tirtila da bayılır gorur gormez siritmaya baslar minigim 😂
7278 Deletedmom_119 hışırtılı ve dokulu kitaplar var 6.ayda onlarla ilgilenir ve oyun halısı oyuncakları var
Dilararden Deletedmom_119 bunlar pahalı ürünler 1500/2000 o yüzden bazı şeyleri ikinci el almak mantıklı tabii karar sizin 💕
gulbahar03 Merhabalar,benim de kızım ikinci ayını bitirdi, artık bu tür oyuncak ve eğitici setlere başlamak istiyorum ama nereden başlanır bilemedim , tecrübeli annelerden tavsiye alabilirim 🌸
caglanne Deletedmom_119 tekerlekli bi kitap varfi 4 seri seklinde tekerlekler is basinda diye cok hosuna gidiyor bir de singirtili sesli oyuncaklar piyano halisindaki piyanoyla vura vura oynar bende yeni siparis verdim bi kac oyuncak bakalim hangisiyle oynayacak
GiybetReis Deletedmom_119 Sesli kitaplar. Basit bul taklı oyuncaklar, halkalar. Kurmalı yürüyen konuşan dikkat çeken hayvanlar. Oyun halısı.