Ucansupurge Merveeofs Pırasa yapacağım 😁 yanına makarna veya pilav yaparım büyük ihtimalle hangisi olduğuna karar vermedim yanına salata ve cacık
tospikannesi_ Merveeofs patlıcan kırmızı ,yeşil biber dolması yapacam Yanına yoğurtlu mantı Başka birşey olur mu bilmiyorum jsjsjdjs a
Merveeofs NeclaLeylaCeydaOhnealaneala afiyet olsunn 🪷 dün pilav et kavurma vardı bizde de bugün de bir şey yapasım yok napsam bilemedim
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Merveeofs bugün de kolaya kaçıver dolapta ne varsa. Her gün yemekle uğraşck değiliz ya :)
Merveeofs NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bunaldım yemek muhabbettinden valla ya her gün her gün cidden 🥲
Ucansupurge Merveeofs Teşekkürler 🌺 aa neden ki ya pırasa candır 😁 eşimde önceden sevmezdi ama alıştı artık bol limonlu olacak böyle 🤤
Merveeofs Ucansupurge bilmiyorum valla ben de pek sevmem eşim hiç yemez zaten sebzelerle arası yok kendisinin 🫣🤭
Merveeofs tospikannesi_ galiba ben de etli yeşil ve kırmızı biber dolması az bir şey de sarma yap>cam gibi ben de yanına yoğurtlu köfte diye bir yemeğimiz var (köfte adına aldanmayın et yok😂) onu düşünmüştüm
Ucansupurge Merveeofs bizde de tam tersi etle aramız yok 😁 kızımız da tam tersi et,tavuk,balık olsun 😁 sebze asla yemez
tospikannesi_ Merveeofs bence yeterli çok şükür bugünü de atlattık yaptım bile em iyisi şimdiden yarımı düşünmek sjsksjdj
papatya__ Merveeofs etli patates patlıcanlı bişey yaptım birde mantı 🤣iki bebeyle yeterde artar kış temizliği ypyorum birde
Merveeofs papatya__ ayyy hiç temizlik deme lütfen hiç sevmiyorum ev işi yapmayı mecbur yapıyoruz tabi dee anam ağlıyor gerçekten 🫣🥹🥹😅