mirayyldrm19 Bebeklerinizin saçları sağlıklı hızlı uzasın ve gürleşsin diye bir şey kullanıyormusunuz kızımın saçları çok ince telli cansız
Prenses_Liya mirayyldrm19 Kızım iki yaşında iki kez saçını kestim ve kestikten sonra hep badem yağı zeytinyağı karıştırıp saçına yedirdim her gün yıkar tararım ama hala kısacık çok yavaş uzuyor ve çok ince saçı babasına çekmiş ne yaparsam yapayım böyle artık kendi haline bırakacam.
Noname21 mirayyldrm19 şampuan kullanmıyorum bıttım sabun ile yıkıyorum senelerdir çok faydasını gördüm
ceylan34 mirayyldrm19 bence düzenli duş, ben başka bi ürün asla kullanmadım, bebek saçı sonuçta her ürün kullanılmamalı diye düşünüyorum 15 aylik yeni yeni saçlarının kenarları lüle oluyor, uzuyor 😇🫶
mirayyldrm19 Prenses_Liya benimkide 2 yasinda bi kac kes kestirdim boşluklar doldu ama yinede cok ince telli zeytinyağı sür dediler
doga112 aytncelik ben kullandım bi faydasını görmedim. Genetik bence zor gürleşir ara ara makas değsin diye uçlarından alıyorum o bile etki etmedi. 😢
aytncelik doga112 hadi ya bende birinde gördüm çok iyi gelmiş hem uzatma hem gürleştirme açısından ama dediğiniz de doğru
doga112 aytncelik 4-5 aylıkken almıştım şimdi 17 aylık kızım pek bi gelişme olmadı belki 3 yaşına kadar kullanmak lazım