gencmom_ 2018 den ,2020 e kadr tehdit edildim bana takıntılı birinden bu sürede ismini dahi bilmedim biri de beni devamlı takip eder tanışmak isterdi. Telefonda kades vardı eşimle tanışana kadr her erkekten korkardım eşimle tanıştımda cesareti o verdi bı kere ailenden saklamamak gerekli.nasil mi önlem alacaz biber gazı şok cihazı bunlar kadınlarda kesinlikle olmalı. Ben tehdit edildim zamanlar başta evden çıkma korktum sonrası o pislin karşısına çıkıp hadi öldür demiştim eğer öldürmessen ben seni bir gün öldürcem demiştim yapamazdı tabi boş salliodu ama ne yalan soylim ara ara çantama bıçak attım bile oldu napim. Valla bıçak taşı valla biber gazı taşı şok cihazı kesinlikle olmalı haaaa çok şükür eşim vae kimseden de korkum yok heryere genelde eşimle giderim ama bunlar kesinlikle kadında olmalı tenhada sessiz ortamda gece kimin sana takıntılı oldunu dahi bilemiosin bazen seni gözetleyen oluyormusta insanın ruhu duymuyormus tecrübe ettim. Bekarken yanımda kades ara ara çantaya bıçak ama iş yerinden dolayı olmazdı en son biber gazı fiyatlarına bakıyordum o zamanlar .