Seymaixle1 Peki bebişleriniz hangi kelimeleri söylüyor . Bizde olmayan varsa öğretmek için soruyorum ?
Snglkargc_0107 Seymaixle1 şu an 15 aylık geçen ay baba anne dede annenee kanka gel git bak gibi kelimeleri vardı bol kitap okumak çok fayda ediyor🌸
Seymaixle1 Seymaixle1 Anne , baba , dede ,abla, mi (miyav) ,horoz sesi , aç , cici , gel , al ,bir , allah , hayır, abla ,dıgıdık, kukku , me , mamma .
Bebisim1234 Seymaixle1 baba su gel agğlarken anne diyor. Mama , kapı çaldı, hadi gidelim,ayakkabı. Kula ku, kediye ke.Bide ben ne söylersen tekrar ediyor ama süreklilği yok ben söyleyince söylüyor
kimbumadam Seymaixle1 Özellikle öğretmen gereken bir kelime yok :) Hangisi hoşuna gidiyorsa onu söylüyorlar zaten Anne baba dede mama meme Çiş kaka kalk bu ayıp karga hap aç Tıss,hav hav , mö , gak gak ,vak vak
Marsila Seymaixle1 Amme, baba, dede, ber(ver demek), buraya gel, ada, av(köpek sesi) , anlamsız bir. Sürü ses vs vs
Blikate 15 aylık mama baba avav( hav hav) Al Cızz (dikene diyor kaktüs var bahçede dokunma cizs diyorum ondan alışmış kerata😂) Ver 1 hafta önce anni demeye başladı😂 Ama söylediklerimi anlıyor kumandayı getir diyorum getiriyor mesela
Ugrnidgok Seymaixle1 baba, çiçek, araba. Kediye miii, köpeğe ha ha. Başka kelimesi yok çabasıda yok. Hiç tekrarr etmiyo. Ama işaret parmagıyla neyi söylesem gösteriyo saat ışık kumanda çanta ayakkabı ağaç kuş aslan yastık saç kulak gobegı elleri ayakları burnu bunları hep nerde desem gösterir. Hadi çamasır yıkalım desem makineye gider önce tuşa basıyo sonra deterjan bolümünün kapagını açmaya çalısıyo😁😁 allahu ekber desek yatıyo😁 dısarı çıksak şalımla çantamı getiriyo. Ama gel gelelım konuşmaya gayret yok herşeye eh eh eh diyip gosterıyo.
EliS_ 13 ay. Baba. Anne. Babanann. (Babaanne) dede. Kalk. Yat. Tedi. Pisi. Düt. Aba. Elif. Ayşi. Amin. Çatçat. Meme. Mama abi. Allahalla v. S 🌸🙂