Kubralyabu Alya-Sena Çok şükür iyiyim canım cocuklarimda iyi cok sukur güzel şeylere karar verdim dua edermisiniz bana hakkimda hayırlısı olsun🤲
Cicektebenimcicekligunlerde Kubralyabu Rabbim yardımcın olsun inşallah bunddn sonra bahtın güzel olur. Rabbim çocuklarına uzun ömürler versin. Beladan, kötülükten korusun.
Ertugrulsena Kubralyabu nasıl unutulur daha 3 günlük lohusaydım burda postunuzu okuduğumda hüngür hüngür ağlamıştım. Rabbim cennetinde kavuştursun sizi evladınızla 🤲♥️
kidshappy Kubralyabu ben ilk zaman görmemişim şuan denk geliyorum olayınıza Allah sabırlar versin inşallah
Canogul_ Ya benimde aklımda bir anne var 😢 eşi bebeğini öldürmüştü kadında yaralıydı haberlere çıkmıştı hayta o nasıl acaba etkilendiğim 2 olaydan biride oydu 😒
3prenses1prenss Kubralyabu Rabbim yardımcınız olsun inşallah Melek oldu cennetin en güzel köşesinde sizi bekliyor inşallah yavrunuz Allah im sabırlar versin
Mermaiddd Tuba003 evet bu anneyi bende hep merak ettim durdumsagol paylaştığın için .Allahim ona sabırlarin en buyugunu versin inşallah.
rodinssmom Allah hiçbir anneyi evladıyla sınamasın Allah güç kuvvet versin acınızı dindirsin cennet kuşu oldu Allah meleğini emanetini aldı kirlenmeden bu dünyada gitti cennetine Irmaklarda oynasın melek oldu