bebeklerrr Beko kurutma makinesi kullanıyorum süre sürekli uzuyor çamaşırlar bir türlü kurumuyor suyunu döküyorum fitresini temizliyorum ama 1 saat kurduğum kurutma 3 saati belki daha fazla buluyor neden olabilir başına gelen var mı
Ebruylmz444 bebeklerrr Ben Arçelik kullanıyorum nem algılama özelliği var 1 saatlik program 2 saate uzuyor o çamaşır kurumadığı için uzuyor ama Beko’da nasıl bilemem belki onda da bu özellik vardır
Momys1 bebeklerrr nem sensörü nem algılıyo olabilir bebek kıyafetlerine zarar verir mi diye sorduğumda satıcı bebek kıyafetlerinin lastikleri özel yapıldığı için nemli kalıyor makine bu nemi algıladığı için uzun çalışıp kıyafete o zaman zarar veriyor demişti bu tarz bir şey olabilir
bebeklerrr nihalerkan süre biterse kurutma yapıyor ancak 5 dk kalıyor o 5 dk üç saat sonra bitiyor süre sürekli uzuyor
bebeklerrr Ebruylmz444 muhtemelen öyle çamaşır kurumadı için uzuyor ancak kurulamayacaksa o sürede de neden zaman ayarı var illaha ettim 😬
bebeklerrr Momys1 bi araştırayım bunu bebek kıyafeti de atıyorum olmadı bi de onları atmadan deneyeyim ama ikiz bebekler için iki günde bir çamaşır yıkıyorum zaten anca yetişiyor kıyafet.
Ebruylmz444 bebeklerrr Evet ya bende memnun değilim ama ben kapatıyorum Valla zaten çıkarıyorum hafif nemliyse yatağın üzerine seriyorum katlayana kadar kuruyor elektrik eşyalar hep şans işi