pasaklisinkukuli Ben anlatayım karnım küçüktü benim nst için sıra bekliyom 8.5 aylık falan x hanım buyrun dediler kalktım yoo siz değil hamile x hanıma seslendim dedi dedim o benim aaa ama nst için daha cok erken dedi kadını zor ikna ettim
pasaklisinkukuli pasaklisinkukuli bu komik kısmı karnın yok bu bebek gelişmez diyen cahilleri yok sayıyorum
daha_ben_buyumemisken pasaklisinkukuli bir kadın bana karnını örtmek için örtü uzattı utanirsan diye getirdim dedi. Bende bir gülme krizi kocamdan yaptım niye utanayim dedim. Ortam buz ama ben gülme krizi deyim
girlmam pasaklisinkukuli bir gün kontrole giderken yalnızdım 90 kiloya kadar cıkmıştım yolda yürürken ayağım takıldı dizlerimin üzerine düştüm sonra etrafa baktım kendime güle güle kalktım ve yürüdüm bebeğimle konuşa konuşa bu kilolar nasıl gidicek annecim bizi taşıyamıyorum doğsan mı artık falan diye 🤣eşime de anlattım başta çok korktu ama sonra birlikte gülüştük😃
ahs648_ pasaklisinkukuli çalışıyordum hamileyken 6 aylık falan hamileyim yemek yedim su içiyordum yemek hanede çalışan bi abla koşa koşa gelip dediki su içme bebek boğulur dedi gülme krizine girmiştim bu bebek midemde yaşıyorda benim haberim yok heralde demiştim bende