tuanaozturk Kizlar gune saat kacta basliyorsunuz? Mesela bebek saat 5de uyaniyor yemeye, sonra nasil ilerliyorsunuz? Ve herr yemekten sonra uyutuyormusunuz? Bir gununuz nasil geciyor bana da ilham olun lutfen, cunku nerde oldugumu bilmiyorum 😒
bbosphorussss tuanaozturk genelde altı buçuk ama bazen 8′e doğru kalktığımda oluyor. Kahvalti temizlik komsularla kahve fasli sonrasında da yemek vesaire yapıyorum dışarıda işlerim var sonra hallediyorum çocukla oynuyoruz geziyoruz. Aksam yemeginden sonra da camasir vs diger isleri hallediyorum sonra cocugu uyutmaya calisirken uguyorum
alpsmother_ tuanaozturk Biz saat 10 da kalkıyoruz (2 yaşına kadar sabahın 6 sında kalkardı) kahvaltı yapıyoruz 11 gibi 2 gibi meyve ya da yemek yer sonra uyur uyanınca ara öğün yapar parka ineriz parktan gelir yine bir şeyler yediririm sonra dört gözle uyusun da gün bitsin artık diye dualar ederim
Leylalyl tuanaozturk yaaa maşallah Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bu zamanlarda uyku tamamen bebeğin kendi isteğine bağlı ki genelde uyuyorlar sürekli. Siz bebeğinizi takip edin o size zaten gerekli sinyalleri verir.