aytlkya Kızlar e bebekten uyku tulumu aldık da biraz büyük alayım dedik ama biraz fazla büyük almışız yıkanınca çeker mi acaba?
kuzeytobaby aytlkya lütfen bebeğinize büyük uyku tulumu giydirmeyin. Gerekirse yenisini alın veyahut ikinci el alın ama giydirmeyin. Boğulma tehlikelisi oluyor Allah korusun
aytlkya Leylalyl eşim almış 6/9 ay istedim oda e bebekten ilk defa aldık sadece 9 ay olarak yazıyomuş onu almış bebeğimde 4.5 aylık
bebeklerrr aytlkya çabuk büyüyorlar kış boyu giyersiniz 6 ayda bir iki aya küçülür bende büyük aldırmıştım öyle giydirdim uyurken giyiyorlar nasıl olsa
Leylalyl aytlkya bende genelde eşyalarını büyük alıyorum seneye de giysin diye 😂 ama işte kurutma makinesi çekiyor bazen.
aytlkya bebeklerrr 9 ay yazıyo sadece e bebekten ilk defa aldık eşim aldı daha doğrusu ben büyük al gidip 3/6 alma dedim oda 9 ay almış bi yandan iyi yaptı ama kızım biraz içinde kaybolduğum 😂😂😂
aybarstonunannesi aytlkya kollarımı bacaklarını katlayarak giydir zaten çok hızlı büyüdükleri için 1 aya içine sığar
aytlkya aybarstonunannesi öyle yaptım canım yıkadım da çok çekmedi neyse önemli değil dara çare yok geniş daha iyi