gurbettebiana_98 Robot süpürgem xiaomi vacuum mop pro 1,5 2 yıldır var. 1 haftadır şarj istasyonundayken dakika başı şarj edilmeye başlanıyo diyo açıncada 5 6 dk sonra kendiliğinden kapanıyo neden böyle oldu ki şarjımı bozuldu bataryasımı başına gelen varmı acaba ?
Kahveseveranne gurbettebiana_98 format atmayı denediniz mi bir deneyin eğer sorun devam ederse tamirciye gönderin
alin12_ gurbettebiana_98 sanirim 2 yilda bir pilini degistirmek gerekiyormus.aslinda uygulamayi indirseniz orada neden hata verdiginin bilgisini yazar.telefonunuza bildirim gelir.
gurbettebiana_98 Kahveseveranne nasıl format atılcağını bilmiyorum manuel olarak kullanıyorum haritalandırma uygulama indirmeden kullanıyorum nasıl yapabilirim ?
Kahveseveranne gurbettebiana_98 öncelikle manuel kullanmayı bırakıp uygulamayı indirin süpürgenin üzerindeki iki düğmeye aynı anda 3 4 saniye basılı tutun zaten sıfırlanıyor der sonra uygulamadan eşleştirme yapın ve süpürgeyi başlatın çalışsın biraz bakın sorun devam ederse tamiciye gönderin