arasdenizim Ek gıdaya geçtik elmayı rendeledim ama cam rendede hep uzun uzun kaldi rahat yediremedim korktum normal rendenin en küçük yeriyle rendelesem sizce daha mı rahat yer
kidshappy arasdenizim elmayı bütün olarak haşlayıp rendelemeyi deneyebilirsiniz ben ilk zamanlar öyle yapmıştım daha iyi bı kıvamda olmuştu
aybarsbebekk arasdenizim normal rende de rendeleyince yine uzun uzun oluyor boğazına takılıyor. Birazcık haşla istersen yumuşat o şekilde cam rendede rendele yada çatalla ez
Leylalyl arasdenizim belki rendeleme yontemini degistirmelisiniz. Yuvarlak cizer gibi rendeleyince belki aynı problem olmaz. Yani bir fikir sadece benim ki.
suheyla92 arasdenizim ben de cam rendede yaparim hep uzun falan kalmaz niye oyle oldu ki. Rendenin sadece orta kismini kullanin kenarlara degip soyuluyor kopuyor olabilir mi
Ballilokmam11 arasdenizim ben elmada da yaşamadım söylediğiniz sıkıntıyı ama armut zaten yumuşak oluyor ezilip gidiyor
kidshappy arasdenizim armut daha sulu ve yumuşak olduğu için haşlama dan da rahat rendelenmisti bizde