umaykus598_ Emzik tutuyor mu bebecikler. Bala pekmeze reçele bandırmadan tutma teknikleri önerinize açığım 🤭😘😅
sezer2022 umaykus598_ 2 aydan küçükse çene kasları tam gelişmediği için tutamıyorlar 🥹 gerçi benimki 25 aylık hala bıraktıramadım keşke hiç alıştırmasaydım diyorum
Aslihn_dmrts10 umaykus598_ hiç alıştırmadım ne kadar pahalı kaliteli olursa olsun çene ve diş yapısını bozuyor. Ayriyetten biraktırma cabası da ayrı. O yüzden sana tavsiyem alıştırma. Şuan 15 aylık çok rahatım çevremden kimse alıştırmadı tavsiyemle onlar da rahat
ebrua20 umaykus598_ ilk 1 ay zaten emzik önerilmiyor ben ilk çocuğuma vermedim. Yine öyle yapacagim. 1 aydan sonra sadece uykuya geçerken verdim ve uykuda hep atti. 1 yaşına yakın artik hiç vermedim ve o da istemedi.
NurAsl2 Emzicgin içine şırınga ile anne sütü sıkın verdiğinizde sorarken anne sütü aldığı için tutmaya teşvik edersiniz. Biz 3ay 2 günlük oldun dogdugumuzdan 1 saaten sormanhemen tuttuk
umaykus598_ NurAsl2 denedim onuda ama sanırım sütü fazla koydum içine akmadı hiç arka tarafından döküldü hep
umaykus598_ ipeksiiimom çoğu kişiden duydum gittim aldım we baby denedim sürekli damaklı olduğu için tutmaz avent alın dediler aldım onu da tutmadı
ebrua20 umaykus598_ biz uykuya geçerken oioi nin uyku arkadaşı da olabilen emzigini kullandık çok uzun süre bir de avent kullandim bunlar ile sorun yasamadim
birbebekannesi46 Benim bebeğime emzik almadığım marka kalmadı en son bibsin kauçuk uçlu yuvarlak emziklerinden aldım şimdi onu kullanıyoruz bir tek onu tuttu