Ee011 bende bu p. Tesi başladım. Okulda temizlik görevlisi olarak. Allah için çok rahat. Sadece akşam okul çıkışı biraz, zorluyor. Çünkü bütün okulu silip süprüüyorsunuz. Ama benim okulum 2 katlı ve toplam 8 sınıf var. Benim katımda 4 sınıf bir wc ve koridor var. Sadece yerleri silip tahtayı siliyorum. Birde wc yıkama. Sinirden alt kata kadar merdivenleri siliyorum. Benim yanımda birde kadrolu arkadaş var o da alt kattaki sınıflardan sorumlu. Ama biz anlaştık ikimiz bir giriş iyoruz önce benim katı sonra onun katı, girişe kadar 1-1.5 saatte bitiyor. Zaten öğrencilerin. Çıkış saatine kadar sadece 2 kere wcler yıkanıyor. Bir kere de koridor siliniyor o. Rahat yani tabi mesai arkadaşın da çok önemli. İyi huylu yardımsever biriyse günün nasıl geçtiğini anlamazsın. Birde bana çıktı ben şok oldum. Torpil falan da yok he. 50 kere katılmama rağmen çıkmamıştı. Heralde dediler bu gariban 50 kere katıldı bari bu sefer çıksın🤣🤣 SSK ödeniyor birde asgari ücret alıyorsun hafta sonu yok zaten. Keşke kadro gelsede devamlı çalışsam. Bazen typ den girip devam eden tanıdıklarım var. Sanırım o birazda müdürün insiyatifine kalmış. Benle çalışan abla normalde tek başına debeleniyormuş. Sen devamlı olsan ya çok iyi anlaştım senle dedi.