ebru171_ Bebeğim iki gündür kabız ve çok agliyo bende ne yapacağımı bilmiyorum doktora götürmeli miyim burdaki doktorlar tahlil tutmadan birşey demiyorlar ve bebeğim yeni üç aylık oldu iğne batirmalarini istemiyorum varmı bı bildiğiniz yardım edin lütfen
sezer2022 ebru171_ yanlış anlamayın ama doymuyor olabilir mi? Çünkü hemşire demişti bize, içerde kakayı iten bi kuvvet olmazsa, içerde kabızlık başlar
ebru3457 ebru171_ biz probiyotik kullanmıştık o bagırsakları düzenliyor kakasını yapabiliyordu o zaman ama bize doktor vermişti tahlil yapmadan direk vermişti
Ruvdem ebru171_ bebeğinizin o aylarda 10 güne kadar bile kaka yapmaması doğal . Fakat siz onun bundan dolayı rahatsız olduğunu düşünüyorsanız doktora götürebilirsiniz . Götürmeden önce bir kaşık saf zeytinyağı verip ılık suyla banyo yaptırdıktan sonra yine zeytinyağı ile karın masajı yaparsanız . Bir süre sonra kakasını yapacaktır. Beslenme şeklini yazmamışsınız sadece anne sütü ise siz yediklerinize dikkat etmelisiniz . Mama veriyorsanız da markasını değiştirmekle başlayabilirsiniz .
ebru171_ Hayır hatta fazlasıyla besliyorum karnında sis cikaramiyo çocuk hapsirinca yada oksurunce fiskiriyo ama iterek cikarmiyo
ebru3457 ebru171_ bence götür canım kabızlık için tahlil yapıyorlar mı bilmiyorum ama biz gittiğimizde 1 1 buçuk aylık felandı kakasını yapamadığını vs söylemiştik baya ıkınıyor gibiydi o zamanlar probiyotik vermişti baya rahatlamıştı
ebru171_ Ağlıyor şu an elim ayağım birbirine girdi burda birileri 7 güne kadar normal demişti korkmalimiyim acaba
Aysenur122 ebru171_ maflor propiyotik kullanın birde zeytin yağı verin 1 çay kaşığı Allah’ın izniyle geçer benim bebeğimde öyleydi geçti sonra çok şükür iyiyiz
PamukPrensesannesii ebru171_ Mama içiyorsa 1 çay kaşığı manasına koyun. Emiyorsa biraz sütünüzü sıkın ikisini karıştırarak verin
Ruvdem ebru171_ o zaman zeytinyağı işe yarayacaktır . Yakın zamanda doktora gittiğinizde de kabızlık durumundan bahsedin muhtemel bir probiyotik damla başlar .