mucizem10 Kızlar kızımın iki gündür Bi hiriltisi var yatınca burnu da tıkanıyor sanki. Dün gece de üç dört kere oksurdu geniz akintisindsn kaynaklı sanırım. Zaditen damla önerdi eczacı doktora sormadım kullansam fayda eder mi acaba gece baya Bi uyandı durdu
Zeynonunmomu mucizem10 benim kızım 3 aylık doktor vermişti geçen ateşlendiinde iyi geldi ama aşırı uyku yaptı 3 gün kullandm bıraktım zaten 5 gün kullan demişti sen bilirsin yinede doktora sor derim
Hlalhlalhlal mucizem10 biz zaditen şurup çok kullandık geniz akıntısını kurutuyor baya etkili alerji özellikli olduğu için ilk defa kullanacaksınız uyku yapıyor evet korkmayın ama uyku en azından bebeği dinlendiriyor iyileşme hızını etkiliyor
edz2305 mucizem10 Eder tabi canım ozellikle benim oğlum alerjik hem damla halinde olanı vardı hem şurup bide zyrtec şurup var oda alerji için geniz akintisi kuru akıntı tıkanıklık çocukları aşırı rahatlatıyor ama tek şey akşam verilmesi yani çocuk deliksiz uykuya geçmeden önce verilmesi çünkü uyku yapabiliyor tabii ben sürekli kullanmadığım halde bile vücudu alıştığı için artık uykuda yapmıyordu
Begonvil__ mucizem10 bende kullandım kızım için 5 gün kullanıp bırakmanızı söyledi doktor gece yatmadan verin demişti uyku yaptığı için sanırım