aytas Kızımda 1 aydır geçmeyen pişik var ne yapabilirim sık sık bezini değişirim krem sürerim ama yok geçmiyor
BendedeYok aytas Bi doktora göründünüz mü geçmeyen pişik için iki ayrı krem veriyor. Kızım 2 yaşındayken mantazol ve madecassol diye kremler vermişti dönüşümlü sürmüştüm iki üç güne geçmişti..
haver aytas benım oğlumun piştiği geçiyor yengem eczacı krem söyledı iki tane kullanıyorum bir gündür bebeğim ıyı şuan
aytas BendedeYok aslında 1 hafadır hastanedeydik onun öncesinde vardı geçmişti biraz sonra hasta oldu antibiyotik başlatıldı falan acaba o arttırmış olabilir mi
BendedeYok aytas aynen alerjik reaksiyon göstermiş olabilir antibiyotikten dolayı. Ateşle şuruplarla daha fazla pişik artabiliyor diye biliyorum
ilongirav aytas geçmeyen pişikte alerji düşünülmeli +++ eğer antibiyotik kullandıysa probiyotik damla mutlaka verilmeli
Meltemmss Oksizinc pişik kremi tek sürmede söndürüyor.. antibiyotiğe bağlı ishal olmuştu kızım sonra pişik oldu hemen altını değişsemde.. bepanthol hiç işe yaramadı şaşırdım. Islak bıraktığı için sanırım. Oksizinc sürünce kuruyor hemen