muge_anlii Kızlar yeme içme konusunda var mı bağımlı olduğunuz bir şey? Ben mesela cola bağımlısıyım evde olmazda kendimi her zaman aç kalacak gibi hissediyorum 😁😁😁
Zeynepp054 muge_anlii Malesef cips 😮💨 kendimi durdurmaya çalışsamda haftada 2 3 kez yiyorum malesef. Durdurmasam hergün yerim sanırım
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU muge_anlii öyle bağımlısı olduğum bir şey yok ama bu ara bimde bi gofret keşfetmiş eşim aşırı beğendim min 5-6 tane yemezsem kesmiyor 😅
muge_anlii Zeynepp054 Ay Twitter’da o cipsler üzerindeki küçük böcekleri gördükten sonra yiyemiyorum ya doğru mu yalan mı bilmiyorum ama tiksindim yoksa ben de çok severdim
annesininbalkizi96 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU birde TMO nun mavili gofretini deneyin çok güzel bende en az 2 3 tane yemeden duramıyorum
momsMete YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU yorumda kendimi gördüm bi an 😂 benim eşimde almış duruyordu öyle bi tadına bakayım dedim bende bağımlısı oldum resmen bir kutuyu tek başıma bitirdim 😂
Gencanne2 muge_anlii yoğurt. Yoğurtsuz makarna pilav dolma yemek hiç fark etmez hep bir eksik. Yoğurtsuz makarna yiyemem. Kıymalı makarnaya bile yoğurt koyarım 😂
pamukseker_ muge_anlii çig köfte delisiyim tam olarak hazır olur evde yapılan olur her gün olsa her gün yerim o derece bagımlıyım 😂 komegane bir aşktır benim için mesela
yigitinaannesii pamukseker_ Kız bu benn bennn😂 Komagenenin herşeyini severim sushisinden tacosuna her şeyine bayılırımmmm😂 tek sorun bulgura hassayetim var😂