kuzeycinarbaby benim kedim vardı doğum yaptığımda ki ömrü hayatı boyunca kedi bakmış bir insanım. Evlendikten sonra kendim sahiplendim bir tane ama ömrümde hiç öyle kedi görmemiştim. Sürekli bağırıyordu çok gergindi sürekli evde bir yerleri kırıp döküyordu. Hamileyken yine biraz daha sabretmiştim ama doğumdan sonra oğlum zaten çok çok huysuz bir bebekti aşırı zorlandım çok günler ağladım. En sonunda mecburen sahiplendirdik. Bildiğimiz birine sahiplendirdiğimiz için içimiz rahattı tabi. Şuan annemin kedisi bizde kalıyor çoğu zaman o da bazen yaramazlık yapıyor ama habire bağırmıyor oğluma zarar vermiyor, eğer böyle olacağını bilsem hemen bi kedi sahiplenirim şuan 🤣 toy poodle çok şaşırttı beni. Yakın arkadaşımım da var o cins köpeği aşırı uysal çok sakin mükemmel bi köpek çok şaşırdım o yüzden. Ama kedi çok çok temiz bi hayvan hep kendini temizliyor falan ama köpekler o kadar temiz değil ne yazık ki zaten necis de bir hayvan dini inancınızı bilemem elbette ama evde beslemek çok dikkat gerektiriyor. Namaz kılacak bir odanız olması lazım örneğin ve o köpeğin o odaya asla girmemiş olması lazım, çünkü temiz hayvanlar değiller. Ben her hayvanı çok seviyorum ama evimde sadece kedi ve balık besleyebilirim hijyen açısından🌸