Tombikdonerartikcokpahali Mygirlmybaby şerefsiz pis mahluklar. Devlet her boka bir bahane bulacağına iki dakikalık iş bunları tek tek tespit etmeleri lazım ne yapıyor bu devlet anca sokaktaki köpekleri oldursunler. Allah bin belasını versin o devletin bı bok yaptıkları yok gebersin gitsin pis köpek
mondecaidensecmeler Mygirlmybaby ülke hiç iyi yere gitmiyor insanlar herşeyi kafalarına göre yapma rahatlığı var. Haber izliyoruz haberlerin yarısi kadin cinayeti insan öldürmek çok basitlesti hiçbir önlem alınmıyor adalet desek zaten yok
Yorgun_ana112 Mygirlmybaby devletin bunları gördüğünü biliyoruz daha kaç canın gitmesini bekliyolar dur demek için merak ediyorum malum insan için hakaretle slogan atmış olsa şuan içerde olurdu
Kuzeytooooo Bence bunlar bizi korkutarak bastırmaya çalışıyor hepsinin bir oyun olduğuna inanıyorum artık
Aaab27 Havlayan köpek ısırmaz. Amaçları huzursuzluk yapmak insanları mutlu insalbları böyle tedirgin ve mutsuz etmek. Amacınada ulaşıyorlar 3 gündür acayip bozuk psikolojim. Artık parka markete gitmeye korkar oldum ki bizim oturduğumuz semt oldukça güvenli ve nezih. Yanımızda mutlaka biber gazı taşıyalım Allah bu sapkınlara fırsat vermesin
Mygirlmybaby Aaab27 nefesim daralıyor. Nereye kadar böyle yaşayacağız. Okul zamanı gelince ne olacak. Ya okula giden çocuklarımız ne olacak. Kafayı yememek elde değil artık
[silindi] İç savaşa sürüklendik. Kimi kime şikayet edeceğiz ki. Devlet bunları görmüyor mu sanıyorsunuz? Hepsi bilerek yapılan şeyler. Ülke, ülkelikten çıktı. Böyle olacağının sinyalleri çok önceden verilmişti, zaten…
Mygirlmybaby Tombikdonerartikcokpahali evet hep devletin suçu. İçeri tıkıyor içerde gül gibi bakıyorlar. Ya verecek halkın eline ya da asacak meydanda. 1 ayda kaç çocuk kaç kadın katledildi ki sokak canlılarlından bahsetmiyorum bile. Kaç canlı öldü artık dur demeli
ZeydsMom Ya kendi ulkeme sukr ettim bu nedir ya . Bunlari bulamiyorlarmi? Bizdr bi tane biri bisey yazsin gecesi kapisina dayanip iceri tikiyorlar. Nasil ciddiye almiyorlar bi seyler yapilmiyor
ZeydsMom Mygirlmybaby bizde iceri tikma konusunda cok iyiler. Yeterki bisey yaz sosyal mecralarda. Gecesine yaka paca goturuyorlar 😄 hatta bakiyorlar dandik bi konu biraz da uzatallimmi hemen uyusturucu mevzusu ortaya girdi hop cik simdi cika biliyorsan. Ondan bizde boyle seyler cok fazla olmaz. İceriden kolay kolay cikamiyorlar iceriden hal ediyorlar bazende
biimiyomyardimet ZeydsMom bizde iceri tikma konusunda cok iyiler. Yeterki bisey yaz sosyal mecralarda. Gecesine yaka paca goturuyorlar Bu konuda bizde on numarayız, malum şahsa yanlışlıkla bir hakaret et yaka paça içeridesin. Ama asıl suçlular dışarıda fink atıyor.