minikkurabiyee Deletedmom_117 aynen yaa bu ne cahillik yaaa ne cahillik din adı altında zirvalayip durmuş
aryig Utanmaz arlanmazlar sadece birilerine yaranmak için böyle bir vahşeti bile savunur bu acizler… Benim tek diyeceğim “KADIN CİNAYETLERİ POLİTİKTİR” bu şahısın utanmaz insanlıktan nasibini almamış bu söylemi örnek işte …..
D_deniz Deletedmom_117 6yaşında hacı hocaya karı yapılmış bebeğin hatası neydi sormak lazım bu lavuğa
Poncikkkk Deletedmom_117 peki madem öyle diyorlar iki yaşındaki bebek ne yaptı kedi köpek ne yaptı tahrik mi etmiş gecen bir adam arabaya tecavüz ediyormş yaa sacmalığa bak kız çocuğu ya kötüleyeckler inşallah sanada tecavüz ederler oç veledi zihniyete bakar mısın sana terbiye verenlerin…
cansu9322 Deletedmom_117 samuray kılıcıyla hiç tanımadığı biri tarafından öldürülen “ tesettürlü “ başak Cengiz’in suçu neydi acaba ? Ya zaten içimiz yanıyor . Hepimiz attık tedirginlikten delirmek üzereyiz bir de böyle ruh hastaları çıkıyor başımıza .
O1Anne Deletedmom_117 dediği gibi belki o şerefsizle tanışmış olmasaydı hayattaydı ama peki eşi tarafından öldürülen kadınlar babası veya akraba üyeleri tarafından öldürülen çocuklar bunların suçu neydi açıkçası çok saçma pi paylaşım olmuş
Deletedmom_117 O1Anne Dediği gibi tanismasaydi oldurulmezdi mi ? Bizlerde konuştuk degilmi iyi veya kötü eslerimizle bile konuştuk öncesinde Ama başına bir iş gelmesinin sebebi bu değil Emniyetsizlik . Adalet zaten yok saymıyorum onu
Yorgun_ana112 Deletedmom_117 menzilci heralde bu mal .samuray kılıcıyla öldürülen bı kız daha vardı dinine bwgli yetişmiş başı kapali vücudu kapalı. istersek donla sutyenle cikwriz dışarı illaki ki orpisunun firlatitiginin gelip öldürmesimi gerekiyo
_Goktugunannesi__ Deletedmom_117 zaten hem onu hemde İslamı güzel bilselerdi sevgili yapmasalardı eğer öldürülmezdi manasına getirmiş yani tek suç kızın eski sevgilisi olması
Winghshell Deletedmom_117 Kahpelik profesörü herhalde bu beyni kıçından atıyor belli ki süzme yaratıklar asıl bunlar geberse KEŞKE!!!
Oyuncak1_ucak Deletedmom_117 değil islam da… Hangi din öldürmeyi mübah görüyor. Adamda islam hassasiyeti varmışta ondan kızı doğradi. Utanmasa adam hakli diyecekler. Zor tutuyorum simdi kendimi!!!!!
Leylalyl Deletedmom_117 bir ilahiyatçı çok güzel cevap verdi bu adama. Yanlış hatırlamıyorsam adı cemil kılıç.
tospikannesi_ Deletedmom_117 bu zihniyetlerin bıktım böyle insanları çevremde barındırmıyorum. Herşeyi dine vuruyorlar İslamı öne sürüyorlar ya sorsan müslümanız derler. Sence İslam’a böyle birşeyin yeri var mıdır??? İster götünü açar ister tamamen kapanır kimse buna karışamaz bu şekilde canice ölmümü kimse haketmiyor. Ve bunun açıklaması dahi olamaz sırf bu düşünceler yüzünden yaşanmaz hale geldi bu ülke birde beğeni gelmiş bravo gerçekten bazen okumakta yetmiyor gerçekten