dilanba Kan değerim 630 beta bana sağlıksız gebelık dediler ilaçla sonadırbıiliriz dedi sız olsaydı ne yapardınız degerınız boyle ken ???
dilanba Sksjsjjsks 15 gündür gecıkme var değerim 149 da 370 oldu sonra 520 oldu 2 sonra tekrar kan verdim 630 oldu
dilanba Yonca29 bu değeler doktorun yanına gittim bana sağlıksız gebelık dedi ılac sonlandıralım dedi kabul etmedim 4 gün bekledim dedi o zaman
Sksjsjjsks dilanba biraz dengesiz artmış ama bence direk sağlıksız denmemeli beklemeyi tercih ederdim şahsen ben başka doktora görünürdüm hatta 1 kaç doktora ❤️
ppzeynep dilanba Maalesef sağlıksız. Kendiliğinden düşer zaten. Benim de böyle olmuştu. En son 2000′i gördüm ve kanama başladı.
dilanba muhammedinannesise bende beklemeyi terci ettım ama anlamadım hemen nasıl sağlıksız gebelık dıyebılıyor
Deletedmom_117 dilanba günü geçmiş ya benimde çok düşük çıkmıştı İki hafta gecikmeyle 85 çıktı ilki Sonradan düzene girdi ve şuan bir hafta adete göre geriden geliyor sizinde boyledir
ebru171_ dilanba kız inanma onlara babada öyle dediler ilac verdiler ikiz gebeliğim göz göre göre gitti bir hafta bekle git kan ttesti yap öyle karar ver hem kaç haftalık gebelik
eraysen dilanba önemli olan değerin kaç olduğu değil 2 günde bir 2 kata yakın artmasıdır ben 16 ile öğrendim 15 aylık şuan kucağımda uyuyor hemen sonlandırmaya gitmeyin farklı bir doktora başvurun ve muhakkak ultrasonla bakılsın