aselsumeyye Ehliyet yazılı sınavına girdim bugün ilk sınavımdı ve 66 ile kaldım çok mutsuzum yaa sınava girenler ya da daha önce girdim şu şekilde çalıştım diyen var mı geyikli uygulama ehliyethane hep soruları çözdüm ama sınavın onlar ile alakası yoktu ya😒
Bebekimmm aselsumeyye hiç kitap okumadım hep internetten soru çözdüm eski sorular var onları çöz çok cikiyo tek seferde geçmiştim
minikpandam-_- aselsumeyye sürücü kursunun verdiği kitabı adamakıllı 1 kere okudum. Geçmiş yılların sorularının son 5 senesini çözdüm 96 aldım sınav biter bitmez sonuç öğrenmiştim
ebru3457 aselsumeyye canım ben telefona uygulama indirmiştim sürekli oradan çıkmış sorular var seneleri va yazıyor onları çözdüm baya işe yaramıştı ben sadece oradan baktım
zehra58 aselsumeyye merhaba bende sınava girecem. Zorlanmış derken animasyon soruları mı çok? Motordan filan varmiydi soru calismismiydiniz ne önerirsiniz hangi bölüme önem vereyim calisirken
ebru3457 meriiii20 o kalkmadı mı canım sen ne zaman aldın ben sınavdan çıktıktan 15 dk sonra internet üzerinden öğrenmiştim arkadaşlarım da o şekilde öğrendi
yagmurkokusu_ ebru3457 yoo bende yeni sayılırım o şekilde öğrendim kalkmadı hala da öyle öğreniliyor.
ebru3457 yagmurkokusu_ ben 2 sene önce aldım ama sonucu internetten öğrenmiştim elektronik cihaz yoktu o yüzden sordum
yagmurkokusu_ ebru3457 yok var hala kapı da aslında daha iyi önceden hiç böyle değildi ben 9 10 sene öncede girdim ehliyet sınavına o zaman okullarda giriyorduk o zamanda geçmiştim. Ama çıkarttırmaya gitmedim tekrar yazıldım aldım bu kez çıkarttırdım önceden daha çok bekliyorduk şimdi pratik olmuş ve sorularda kolaydı.
ebru3457 yagmurkokusu_ aynen canım o zaman her yerin sistemi aynı değil sanırım çünkü dediğim gibi bize 15 dk sonra internet sitesinden bakabilirsiniz dediler bende okulda girdim sınava
Kbrbydk aselsumeyye kursun bir programi olmalı yazılı sınava çalışmak için telefona indirmistim ben ordan sürekli çalışıyordum. Eski yılların sorularina bakın mutlaka. Birde özellikle kurs kitabını anlayarak altını cizerek okuyun notlar alın. En iyisi bu. 98 almıştım yazilidan
ebru3457 yagmurkokusu_ kullanıyorum bebekten önce daha aktif kullanıyordum bi yerlere gidiyordum arkadaşlarımla buluşuyordum vs ama bebeğim olduktan sonra aktif kullanamıyorum
muhamedim aselsumeyye aselsumeyye youtube dan usta öğretici yi izle ve tablete yada telefonuna onun programını indir soruları çöz geçersin