gamzederr Deryaida inşallah canım ya yorumlarda da tartışma çıkmış biraz herkes bi gergin. Tuhaf tuhaf mesajlar cidden insan bazen gergin ve stres ve sinir oluyor buraya sormak son çare oluyor o da herkes birbirini yanlış anlıyor ya:(
Deryaida ZeydsMom ay aman amann🤷♀️ saten çok zor bi hamilelik atlattım 5 ay hiç kalkmadan yattım tekrar çok zor 🤷♀️
Deryaida yodamom evet bende aynen böyle düşünüyorum ve bunu anlatmaya çalıştım sonunda biri anladi teşekkür ederim 🫢🧡
Deryaida gamzederr aman ben onlara takılmıyorum aynen öyle insan bazen konuşmak istiyor ama bi dengesiz cikiveriyor 🤷♀️
mombof2 Deryaida Gebe değilsiniz gibi geldi bana, hem emzirme hem geri çekme bir nebze de olsa korumuştur diye umalım 🥲 Sonucu yazın buraya😌
Deryaida mombof2 hadi inş 🫢 yazarim yazarim . Eğer değilsem hemen iğne vurdurcam 3 aylik koruma iğnesi varmış
Musuuko Deryaida kaç gün gecikme oldu bende aynı durumdayım test yaptım negatif ama hala olmadım emziriyorum geçen aylarda adet olmuştum
Deryaida Musuuko seseryanla mi doğum yaptınız benim adetim eskiden de çok düzenliydi doğumdan sonra 3 ay da düzenli gitti bu ay böyle oldu sezeryana bağlıyorum 🤷♀️