Ceylinadam5 Uyku icin herseyi deniyorum kizim 2 yasinda bide bunu deneyecgim uyku icin nasil kehribar kolye almaliyim bilen kullanan varmi onlarin cesitleri falan varmi bilgi verirmisiniz orjinal olup olmadigini nereden bilecegim nereden almaliyim
neanladinyurdagull Ceylinadam5 ben aldım kolyeydi küçük diye bileğine taktım 1 ay durdu kolunda bileklikten oluşan yanık izi oldu.O toplar hep yakmış resmen 4-5 ayı buldu geçmesi.2 gün önce de boynuna takayım dedim belki küçük diye olmuştur dedim.2 gün sonra boynu kızarmaya kaşınmaya başladı.Cijardim attım birde kehribar orjinal sertifikalı
Diva Ceylinadam5 trendyoldan sertifikası olan bir kolye aldım oğlum 4 aydır takıyor bir sıkıntı yaşamadım ben nazar için takıyorum onada faydası varmış birde şey derler üzerinde dikkat çeken birşey olsunki ilk gören oraya baksın nazar dağılsın derler ondan takıyorum faydası varmı bilmiyorum ama güzel duruyor kızım ufak o yüzden ona bileklik aldım ilk sol ayak bileğine taktım artık ayak bileğine olmayınca koluna taktım güzel duruyor bilekliğin birde kolyesini aldım sadece dışarı çıkarken takıyorum uyurken falan tehlikeli oluyor ufak bebeklerde 😊
nesrinarelll Ceylinadam5 Ben istagramdan almıştım diş ağrısı için ama hc bir etkisini görmedim orjinal olması lazım etki icn benim aldığım da orjinal mis sozde ama sanmıyorum sıfır etki oldu uyku için olanını duymamıştım var demek ki bide onu alırken inanarak almak gerekiyormuş yani etki edeceğine vs ben belkide inanmadığım icn etki etmedi🤣ama orjjnal da dgldi bnce