Yesidil fyza582_ aah canım sıcak duşa gir duşta sağmaya çalış masaj yaparak. Bide hep o göğsünü ver bol bol emzirmeye bak. Makine varsa onla da sağ. Sıcak kompres yap parol iç. Antibiyotik varsa agumentin vermişti doktor bana.varrsa ondan iç emzirirken içebilirsin dedi
elifcancan2121 fyza582_ makine bulursan keisn tek en güzel çözüm o. Benim berbat haldeydi en sert ayarda çektim hepsi iltihapti uzeirne iyi oldum.
hulyacam fyza582_ Sağım yap sürekli. Önce bebişi emzir peşine sağ göğüslerini tamamen boşalt Sağım öncesi sıcak kompres sağım sonrası soğuk kompres yap Şişlik olan yere masaj yap sürekli. Ilık duş al duşta da masaj yap Emzirirken de şişlik olan yere masaj yap her emzirmeden sonra sağ 1-2 güne düzeliyor
mysozclk 8 ay cektım bu illeti ve bu yuzden sütümü kesmek zorunda kaldım bırakmadı da pesımı sımdı kızıma 1 haftadır mama veriyorum o kadar zoruma gitti ki ayda 4 5 kez oluyordum 8 ay dayandım artık durduk yere ateslenme yasamasaydım yıne dayanır kesmezdim ama saglığımı etkilemeye baslayınca mecbur kaldım 😢 ama kesınlıkle sıcak onermıyorum derın dondurucuya cag tabak altı koy sürekli olarak gogsunun agrıyan yerine koy soguk acını da alır sıcak yaparsan var sütüde indirir iyice tıkanır soguk uygula duzenli olarak sonra emzir yada sag 2 saate bi boşalt masaj yapabilirsen yap ama ben dokunamazdım oyle cok agrıyor ki benim yürümeme bıle canım yanardı ıns uzun surmez kuzum ben 3 gun cekerdim canımdan can giderdi 🤦🏻♀️
alplerin_annesi Sıkı bir şekilde sar göğüslerini, destekli spor sütyeni kullan ( gece gündüz ) ve soğuk kompres yap, ağrı kesici al, ben bu şekilde atlattım ( ben emzirmedim ama aşırı şişti ve ağrım vardı bunuda belirtiyim )