HE-SEN-COK-BILIYON oglusunarastirmagunlukleri hiçbir markays güvenemiyorum herkes sahteci olmuş 🤦🏻♀️ tanıdıktan istedik bizde akrabalarından aldılar bizede verdiler
CuteBadesMama oglusunarastirmagunlukleri eşimin arkadaşının zeytinliği var, her sene onlardan alıyoruz, bir sene boyunca yetiyor bize 🧿🙏🏻 İzmir’deyiz. Gerçi siz marka olarak öneri istemişsiniz ama kusura bakmayın yorumlamış oldum 🙏🏻
Minigim2 oglusunarastirmagunlukleri her sene kilo olarak zeytınyagı alırım. Diger türlü hemen bitiyor bıde alıstıgım zeytınyagı olduguna çok sevıyoruz bu sene 20 kılo sıparış verdım bıttıkce kullanıyorum.
oglusunarastirmagunlukleri HE-SEN-COK-BILIYON tanıdıktan her seferinde bulmak zor oluyor bide çok yakınımızda yok zeytinliği olan filan
HE-SEN-COK-BILIYON oglusunarastirmagunlukleri malesef öyle beklenmedik markalardan bile çıkıyor 🥲 tanıdık evet her zaman bulunmuyor malesef
oglusunarastirmagunlukleri karcis kullandım memnunum ama bol kullanıyorum yemeklerede. karcininde asit değeri 0.2 daha uygun fiyatlı ama yine kaliteli ne alabilirim acaba