Seda_Hira Kızıma banyo yaptırdıktan sonra üstünü giydireyim dedim gözüme tekme attı şap diye ses geldi canım yandı yani 🤕😂
Ironsides Seda_Hira 6 aylik oglum kendi yuzune isemesi ve emerken bacak bacak ustune atmasi favorim😂 birde ciddi ciddi biseyler anlatmaya agulamaya basladigi o surat tipi bazen tek kasini kaldiriyo sinirlenince o daha da bi komik😂 birsuru var hangisini yazayim bilemedim birde sacima daldiginda ben bagiriyorum diye gulmesi cok komik
zumramomm Seda_Hira çorabını çıkartırken zorlanirsa diğer ayağıni üstüne koyup gerdirerek cikartmasi👣.baska bebekte böyle yapıyor mu bilmiyorum tabi ama bana çok ilginç geliyor görende çok gülüyor 🤣🤣(3.ayindan beri böyle)şuan 7aylik
brns21 Bizimki ellerine havaya kaldiriyo ellerine bakarak pavorotti gibi bağırıyor titretiyor bide kendini 😂
Tontisimm Kızdığımda gelip bacağıma sarılıyor işte orda eriyorummmm😊 uyuturken de emziğini çıkarıp bana öpücük atıyor bugünlerde onu öğrendi kurban olduğum♥️
sirinbebekanne Seda_Hira bizimki masada emziği yada yiyeceği herhangi bir şey varsa eliyle alıp ağzına götürmüyo direk kafasını uzatıp o şekilde yiyor 😁
Sumis35 Emziğini ağzından çıkarıp inceleyip tekrar agizna götürüp emiyor bazen ters veriyorum tekrar çıkarıp çevirip alıyor çok gülüyorum 😂 7 aylık oğlum 💜 aslinda her hareketini cok komik buluyorum onu izlemeye bayılıyorum 😍
MuhammedAmine Seda_Hira ayağımı çorapsız görmesin hemen ısırıyor ayağıma takmış babasına ismiyle hitap ediyor ve babasına sürekli parmak sallıyor ve ne zaman müzik duysa dans ediyor bu ara beni güldüren hareketleri bunlar 13 ay içinde 😊
Uykusuzhayat Seda_Hira sarı bir balon almıştım eline verdim balonun ucuda çıkıntılı onu meme sanıp emmeye çalışıyor süt gelmiyor diyede sinirleniyor 😄
kokusudalin Ağladığında emzigi ağzına veriyorum ve eger istediği o değilse emziği emerken hmmm hmmm diye sesler çıkartıyor. Bir ben değil doktoru çevredeki insanlar bu ne kadar komik ya diyor. Sınırlı hali bile güzel aşkımın 🤭 2 ay 19 günlük
Deletedmom0028 Seda_Hira çok var aslında ama yüzüme çişini elime kakasını aynı anda yapmıştı büyüdükçe daha komik oluyorlar aslında kardeşim müzik açar bebeğim alıştı ona dayısı müzik açmasa bilr oynamaya başlıyor yani hadi müzik aç diyor bence birde taklit etmeleri çok hoş 😂
snyck Seda_Hira kumandayla oynarken rastgele basiyor tv kapaniyor yada baska menuler çıkıyor biz farketmiyoruz bi bakiyorum kolumu kaldirip altina dogru kafayi sokuyor falan bi kac hareket sonrasi anladim ki tv yi bozdum diye saklanıyor 😂 naptin diyi ce de gülüp oturdugu yerden kafayi egerek yere degdiriyor cok utangac
Mucize_istiyorum22 snyck Bnmkide ters bisey yaptiginda kızmayayım diye anne diyip yanağını uzaatıyor öpmem icin😊