aslan_zeyd Kızlar 26 günlük oğlum uyku düzeni çok kötü çok az uyuyor gece 2 saatte bir beni kaldırıyor onda sıkıntı yok hadi acıktığı için anlıyorum. Ama gündüz çok çok az uyuyor. Karnını doyuruyorum gazını çıkarıyorum altı temiz oluyor ama uyumak yok 5 10 dk gözleri gidiyor geri açılıyor. Hiç bi işimi yapamıyorum. Kahvaltı bile ayak üstü ekmek arası. 4 5 saat hiç uyumadan durması normal mi ?m
eceninannesiiii aslan_zeyd ah canım ,benim oğlum 70 günlük hala dediğin gibiyiz ,gündüz uykusu hiç yok neredeyse ,gece de 11-12 gibi derin uykuya geçiyor 2-3 saatte bir kalkıyor,şükür diyorum en azından gece uyuyor 🥲
mnkcvcv aslan_zeyd çok normal canım her bebek farklı oluyor tabi ama benim bebeğim 1 aylık olunca düzeldi
aslan_zeyd prensesinannesi41 cakebabe çok sağolun ya içimi rahatlatınız mental olarak çöktüm ağlayıp duruyorum
prensesinannesi41 40 gün uyumadım😃 hergün ağladım 40 ından sonra düzene girdi ben kendim her akşam 8.30 da karanlık odaya alıp yatırdım gece 12 de mama verdim sonra karışmadım kendisi 2 saatte bir uyanıp mamasını içti sabahda en son8 de uyanıyor 3. Ayımıza giricez az kaldı bu düzende gidiyor ama yavaş yavaş 3 saate çıkıyor gece uyuması 3 saatte bir bazen uyanıyor şimdi 40 ına kadar karışmayın çünkü dünyaya adepte olma süreci annesi