tontonannesi Kızlar ya patlamış mısırı yapamıyorum. Ne kadar tuz ekersem ekeyim asla tuzlu olmuyor. Neden olabilir. Arada tencereyide sallıyorum ama yine olmuyor. Püf noktası falan mı var bunun
OrdekYavrusu tontonannesi ay ben de bekleyeyim burada, benimki de tuzlu olmuyor hep tencerenin dibinde kalıyor tuzları
cansu0655 tontonannesi ben genelde tuz yağ mısır koyunca patlamaya az kalana kadar karıştırıyorum tahta kaşıkla 1 tane patladığında kapatıyorum ağzını arada yine tencereyi sallıyorum oluyor öyle
Honki_Ponki tontonannesi tuzunu mısır patladıktan sonra katıyorum ben diger türlü mısırlar tuzlu olmuyor tuzsuz patlatıyorum büyük legene koyup patlayan mısırları tuzunu serpiştirip servis yapıyorum öyle tuzlu oluyor diger türlü tencere dibinde hep tuzlar
Ayet123- Belki işinize yarar yağı ve tuzu tencereye alıyorum biraz ısınıyor haliyle tuz eriyor içinde sonra mısırları ekleyip karıştırıyorum kapağı kapatıp patlatıyorum
Tazeanne111 Eski sinema çalışanı olarak yapacağınız şey Mısır patlayana kadar karıştırmak 1 tane patladığında kapağı kapatın baya tuzlu oluyor