bebek14 Golden goat mama kullaniyorum bebeğimin kakasi biraz katkımsi ve koyu yeşil çok pis kokuyor ve içinde bazen siyah noktalar oluyor böyle olan var mi merak ediyorum.
26merve26 bebek14 bence doktora bi sorun yani bebekler biraz deneme yanılma yoluyla ilerleniyor yani yaramayadabilir bizim gaz 4. Ayda falan bitti diyebilirim inşallah sizin daha az sürer 🥲
26merve26 ebru3457 4. Ayda canım evet sağlık ocağı veriyor ücretsiz ama onuda bi araştır derim ben ocean kullanıyorum sağlık ocağının verdiğide pek temiz içerikli değil d vitaminide aynı şekilde
ebru3457 26merve26 dediğiniz sanırım demir ilacı evet bize de verdiler bende d vitaminini ocean marka aldım sağlık ocağının verdiğini atmıştım fakat demir ilacında değiştirmedim şuan onu kullanıyorum bebeğim 6 buçuk aylık
26merve26 ebru3457 demir ilacı daha önemli yani dişleri falan lekelediğini okudum huzursuzluk yaptığını okudum şansa bırakmak istemedim zaten alerjik bir bebek
26merve26 ebru3457 biri d vitamini ilacı biri demir ilacı kanda deniyor canım demir ilacı 4 aydan sonra veriliyor d vitamini 1 aylık mı neydi sanırım