handelinaa Kızlar 3 ay 21 günlük bi prensesim var bugün asla uyuyamıyor uyudu diyip yatırıyorum hemen uyanıyo koskoca gün toplam 2 saat zor uyudu. 4. Ay uyku gerilemesi mi bu
smeyraaa handelinaa bizimde hemen hemen o dönem başladı uyku gerilemesi ve şu an 4 ay +1 gün oldu devam ediyor..
pgoktasss handelinaa yarın tam 4aylık oluyoruz ve aynı durum bizde de var bi kaç gündür böyle gidiyor gündüz sadece bi kez uyutabiliyorum ve her akşam 8.30 gibi uykuya geçen oğlumu gece yarısına doğru anca uyutabiliyorum çığlık kıyamet…
ilknur_3563 handelinaa beni anlatmışsın evde gezen zombi gibi oldum kızım 3 aylik gece uyumaz sabah tam 5 6 gibi gözlerini açar geri uyuması 1 saati bulur oda yatar yada yatmaz gün boyu toplam uyuması 1 yada 2 saat olur
smeyraaa handelinaa ebebekten alışveriş yapmıştık bize ücretsiz uyku danışmanlığı hediyesi geldi mesaj olarak bende bu ara bir denemek istedim temel şeyleri oturtmak için kafamda yavaş yavaş düzeleceğiz inanıyorum🙏
smeyraaa handelinaa linke tıklıyorsunuz üye oluyorsunuz sayfaya sonra orada solda sekme var orada yazıyor zaten
bsrnrern handelinaa şu an bende aynı şeyleri yaşıyorum bebeğim 3 ay 17 günlük duzeldi mi sizin bebeğiniz kaç gün sürdü
handelinaa Tam düzeldi derken şuan 8. Ay atağındayız yine kötü ve yarım saat muhabbetini aşamıyoruz direkt uyanıyor