simseklivekalpli Gerçekten bu ağrı beni yedi bitirdi yaşayıp çözüm bulan var mı gözümün üstünde suni sancı çekiyorum resmen 🤦🏻♀️
amazontuba simseklivekalpli sıcak duşa girip duş sonu burnunuza şu çekip sümkürebilşrseniz baya rahatlatıyo.
Sksjsjjsks simseklivekalpli nasıl bir ağrı benim de sürekli başım ağrıyor her gün hatta ağrıyor gözümün üstünude veriyo
simseklivekalpli amazontuba ya antibiyotik de alıyorum temizliyorum surekli çıkıyor da. Temizlemekten kulağım tıkandı artık acile gidesim var o kadar kötüyüm🤦🏻♀️
simseklivekalpli mondecaidensecmeler gribex var evde diye yazmadı bişey yaa bilsem alirdim yarın da pazar 🤦🏻♀️
simseklivekalpli Sksjsjjsks iki gözümün orta kısmı. Ama sinüs olduğu belli benim ful yeşil yapışık iltihap çıkarıyorum
simseklivekalpli mondecaidensecmeler valla çok kötü 🤦🏻♀️ hiçbişey de geçirmiyor her gün aynı saatte başlıyor cildiricigim
mondecaidensecmeler simseklivekalpli doktora yazdirabiliyorsan aferin sinüs yazdır çok rahatlatıyor saçın ıslak yatma mutlaka kurut ben ondan sinuzut oldum kafayı yedirtiyor insana agri
simseklivekalpli mondecaidensecmeler gribex var diye vermedi onu da içmiyorum çok kötü uyku yapıyor başka faydası yok bebeğe bile gece kalkıp bakamıyorum. Paralı alayım bari