asselll Kizlar bebeğim yeni yeni yurumeye başladı rengi farketmez ilk adım ayakkabısı arıyorum kışlık olursa iyi olur ama numarasınada tam emin değilim 1yas 1 aylık 9 kilo kız hiç ayakkabı denemedik daha satan varsa talibim
neanladinyurdagull asselll 11 aylık kızım 9. Aydan beri yürüyor 20 numara aldık birçok model denedim ama etli olduğu için tek model oldu hu yüzden deneyerek almakda fayda var aslında
sencokbiliyon asselll e bebekte 180 liraya bile var. Tabi ortopedik değildir muhtemelen. Bi e bebeğin sitesine bakın isterseniz.
Zgea asselll Merhaba sıfır vicco ilk adım ayakkabısı satıyorum 20 numara lacivert 350 TL gardrps adım ‘0zzgea’ 🌸
asselll neanladinyurdagull evet bir ayakkabı magazasinda deneyip satın almak lazım ama çok pahalilar 800 TL’den başlıyor floda
neanladinyurdagull asselll evet aynı fikirdeyim ben flo dan değil ama normal ayakkabıcı mağazasindan aldım 1200 tldi 1000 tl ye aldım
Nacafa asselll ya açıkçası para karşılığı değilde işiniz görülsün diye gönderebilirim. Kargo ücretini karşılasanız yeter
asselll Nacafa çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için ama belki benden daha fazla ihtiyacı olan biri çıkarsa o alsın sizden o şekilde benim ayırdığım bir bütcem var çok şükür varsa inşallah görür öyle birisi🥰
Meri-Mel asselll Ayağını ölçüp numarasını bulabilirsiniz,ayakkabı firmaları ayak ölçüsüne göre size bir numars çıkarıyor