Fatmako gezgin_anne önerilen her şeyi denedim ama geçmedi maalesef. İlaç reflü yastığı dik tutma ne varsa. 6.ayda kendiliğinden geçti şuan 9aylık çooook şükür geçti bitti
Sey gezgin_anne yapabilinecek herşeyi yaptım günde belki 5 kez hem onun hem kendi üstümü değiştirirdim birinin kucağına kustuğunda mahcup olurdum ilaç dik tut reflü yatağı kaldırma etme sadece bi tık azalttı geçiceği zaman kendi geçiyo valla 6 aylıktan sonra geçti gitti
Atabeymia Reflü yastığı deneyebilirsiniz bebeği emzirdikten sonra hemen yatırmayın biraz kucağınızda dik olarak tutun
gezgin_anne Fatmako doktor ilaç verdi bugün başladım ilacı içince de kustu ya ilk dozda normal demi ilaçi kusması yoksa fayda etmeyecek mı
Ceyylin Bizde geçmedi 11 aylık oldu bazen agzına geliyor az mıktarda anlıyorum agzında yıyor ek gıdada dahada çok kusuyor geçen doktor gaviston toz ılac verdı işe yarıyor gunde 3 kere faln verılıyor ama bn 1 kere verıyorum netıcede ilaç dıye
pelinoztek anne sütü alıyorsa bebelac thickener , yoksa aptamil ar ya da bebelac ar mama kusmaya birebir
gezgin_anne Busrapolatt verdim mamayi saniye geçmeden fışkırarak çıkartıyordu önce mamadan kaynaklı sanıp 3 tane mama degistirdim ama mamadan değilmiş reflu varmış