Alpereninannesi_ Kızlar oğlum 14 aylık ve dişlerinden dolayı aşırı mız mız. Kafasını vuruyor sürekli dolaba ağlamak için çok hafif vuruyor sonra bana bakıp ağlıyor varmı aranızda bebişi böyle olan 🤣
Sese Alpereninannesi_ 20 aylık oğlum ağustosun başından beri dört köpek dişini çıkarmaya çalışıyor. Saydıklarının fazlası var eksiği yok canım. Daha geçen hafta alttan iki tane patlattı, üst ikide patlamak üzere ohh kurtulduk demeye kalmadan şimdide grip oldu geniz akıntısından uyuyamıyor az kaldı huni takmama
Ftmnr16 Alpereninannesi_ kızım 16 aylık kendi saçını çekip ağlıyordu bazen tepki vermeyin geçer biz öyle atlattık
Mavi_mom Alpereninannesi_ benimki 2 yaşında yapıyor bir kere yanlışlıkla vurdu gittim sevdim aşırı ilgi gösterdim şimdi birşey isteyince olmuyor mu gidiyor kafasını yavaşça oraya vuruyor daha çok ağlıyor 😀
Alpereninannesi_ Bana vuruyor çok sinirli ve inatçı bi bebek olmaya başladı nasıl baş edicem böyle bilmiyorum. İstediği bişey olmayınca basıyor yaygarayı😄
Alpereninannesi_ Sese geçmiş olsun. Diş çok zor gerçekten hiç durmuyor sürekli peşpeşe çıkarıyor. Azı dişleri ve köpek dişi ikisi aynı anda geliyor hepsi çıksada bi rahatlsar bebikler
Tugcceknr Benim oğlum sürekli vuruyor ve şişiyo kızarıyo asla canım acıyo vurmayayım demiyor kızdım olmadı bağırdım yok düzgünce anlattım yok özellikle bişey istediğinde istediği bi’şey olmadığında yapıyor çözüm bulamıyorum yardım edin güzel anneler