Pinrrr Ceremua o çok kanama yapıyor ve adetten kesiyor olanlar hep pişman şişirip kalıyorsun bir aylık var onu ysptirn bende onu yaptircam mesigyna
_irm0 Ceremua dotkorum bana adetinin 5. Gunu git aile hekimliginde yaptir adetten keser bi sure her seferinde gunu gunune yaptirman lazim demisti henuz yaptirmadim etkileri vs nasil olur bilemiyorun
Ceremua Pinrrr a teşekkür ederim hiç bilgim yoktu peki iğnenin fiyatı ne kadar oluyor emzirirken yapılıyor mu bebeğim 8 aylık
Ceremua Pinrrr sağlık ocağı doktorundan randevu mu alıp gitmem gerekiyor yoksa hemşirem ile mi görüşüp yaptırmalıyım
Nacafa Ceremua 3 aylık olanı emzirirken yapabilirsiniz ama 1 aylık olan önerilmiyor. Ben 3 aylık olanı kullanıyorum sağlık ocağı ücretsiz veriyor iğneyi. Yumurtlamayı durdurarak hamileligi önlüyor ama adeti de kesmiş oluyor
Pinrrr Ceremua 300 TL gibi bişey bende emziriyorum olabilirsin dedi adeti beklemeden siz yinede doktorunuza sorun
Pinrrr Nacafa bende tam tersi biliyorum üç aylık olanlar hep şikayetçi adetten kesiyor şişiriyor bir aylık en azından etkisi bir ay daha az