mooomm01 wqqwqw ben hep sleepy bio natural kullandım çok memnundum ama bu son paket sürekli dışına çıkarttı pişik yaptı dün de molfix aldım ona şans verdim bir de
Deletedmom_984 Baby turco 💛 molfx pişik yaptı, sleepy çok sızdırma yaptı en son baby turco ya şans verdim 11 aylık bebeğim gece çok aşırı çiş yapmadığı sğrece sızdırmıyor en önemlisi Pişik yapmıyor ve içeriği temiz
Jasmin34 mooomm01 evet sleepyden ben de çok memnundum stok yaptık hatta ama geçenlerde 3 numaramız büyük gelince stokta da kalmayınca goon aldım nasıl güzel bi bez var ya bayıldım keşke ondan stoklasaymışım😔
efelinamoms wqqwqw Temiz içeriklimi bilmiyorum ama ben goon kullanıyorum ne pişik ne sızdırma yapıyor ıslaklık göstergeside mevcut hala dolu olmasına rağmen aşağı sarkmada yapmıyor
karakizika1704 wqqwqw ben dogdugundan beri pure baby kullaniyorum cokkk memnunum geceleri arkali onlu dolu olsa bile sizdirmadi bizii simdide bebem natural aldim sans vermek icin oda harika bir bezz bayildim ve kaliplari genis artik bezi birakana kadar pure baby veya bebem nqtural donusumlu kullanirim icerikleri hakkinda pek bilgim yokk ama
bianneo wqqwqw yani Molfix denmiş ama ben 3 numaraya geçince ıslaklık göstergesi yok şaşırdım diğer türlü her şeyinden memnunum. Mavi paket kullanıyorum hep ama ıslaklık göstergesi yok 3 de
wqqwqw bianneo neden öyle oluyor anlamıyorum prima aktif bebek 2 numarada da vardı 3e geçtik onda yok
sosyologsmom wqqwqw primanın premıum care serisinde gösterge var aktif bebek serisinde gösterge yok malesef