aselmihsim İkizlerim 9 aylıklarlar 1 haftdır geçmek bilmeyen bir burun tıkanıklıkları var bol su veriyorum buhar veriyorum hastanelere götürüyorum olmuyor açılmıyor acil bana bir önerin verin nolur bugun açayım çocuklarım da rahat bir uyku çeksinler
ufukbebek aselmihsim Serum fizyolojik denediniz mi o biraz rahatlattırıyor onu kullandıktan sonra bir de burnunu çektiniz mi daha iyi olur
anne36 aselmihsim benim oğlumda da aynı sorun var dün soğanı ikiye bölüp her birine 6 7 tane karanfil batırıp başucuna koydum birde pamuğa cold mix damlatıp onuda başucuna koydum gece rahat uyudu sabahta tıkanıklık ama fazla değil bu akşam da aynı şekilde yapacağım
anne36 aselmihsim günde 3 4 defa burnu açıyorum serumla buhar veriyorum iburamin yazdı doktor 3 defa da onu veriyorum
duyguluanne aselmihsim baby vac var onunla çekmeyi denediniz mi benim de bebeğimin burnu tıkandığında diğerleriyle çekemedim ama bu çok güzel çekiyor
aselmihsim ufukbebek evet her saat başı çekiyorum ama genizlere gittiği için çeksemde fayda etmiyor artık
syma0 Baby vac burnu çok güzel açıyor. Benim oğlum da şuan hasta genzi dolu devamlı çekiyorum rahatlıyor ve gün geçtikçe hafifledi