Tugcebb Sonuçlarımız 56 58 çıktı arkadaşlar. 1 ay sonra tekrarlanması önerildi. Başına gelenler süreci anlatabilir mi acaba
Pinrrr Tugcebb bizimde öyle çıktı çıkık değil ama yetersizmis bir ay sonra yine bişey olmaz bence düzelir ya
Bebegimm_mmm Tugcebb bizede bir ay sonrasına randevu verdiler. Biri 58 biri 59 nasıl olacak bilmiyorum
sezerckmom Tugcebb benimde böyle sorunum vardı çift bez bağla dedi doktor yaptm tekrar kontole gittim ise yaramamisti devlet hastanesinin sorumsuzluğu doğru düzgün çocuğumun bacagini çekmedi bir alet var adını unuttm onu baglicz dedi doktor kahroldm özel hastaneye goturdm çok şükür hicbisey çıkmadı alete de gerek kalmadi
Tugcebb sezerckmom biz özele gittik bizde hatta şehir Hastanesi’nde mi yaptırsak bir daha ki çekimi demiştik
fatmonurr bende ıkı kez devlette çektirdim ikisinde 57 58 çıkmıştı çok üzülmüştüm bir ay sonraya randevu verdi dayanamadım eşimle özele götürdüm hiç bişeyi yokmuş 63-64 çıkmıştı bazen yanlış cekilebiliyor özele götürüp birebir ilgilendirin bence
Tugcebb fatmonurr özelde çektirmştik, bizde devlete mi çektirsek tekrar diye düşünmüştük ama 2.ye kadar bekledik. Çok şükür düzelmiş 🌸