Dygny23 18 aylık bebeğim gece uykusuna yattıktan sonra uyanıyor ve tekrar ne yaparsam yapayım dalmıyor. Gece yarısı ayakta. Bu durumu yaşadınız mı beni günlerdir çok yordu yaşayıp geçen var mı? Be kadar sürüyor lütfen yaşayanlar tecrübelerini yazabilir mi🥹
Poyrazsmomm Dygny23 Oglum 17 aylik geceleri yarim saatte bir kalkar bir saate falan anca uykuya gecer..Ama bizim 6. aydan beri boyle 🥲
Sevalparslan Benim bebeğim de 18 aylık 3 gündür aynı sorunu yaşıyorum öncesinde geceleri uyuyan bir çocuktu uyku saati de düzenliydi bende ne yapacağımı şaşırdım . Uyandıgında odadan çıkarmayıp uykuya döndürmeye çalışıyorum 2 saat sürüyor
Elifdemir1907 18 ayda bir atak mi var yoksa diş mi sikinti yapıyor bizi neler bekliyor hanımlar 16 aylığız 🫢🫢🙄🙄
nymeria_ Elifdemir1907 bence daha beteri ya Gece 3te 4te 5 te kalkiyo en az 3 saat geri uyumuyo Hic boyle bi huyu yoktu sik uyansa bile hemen emer veya kucagimda pispislardim uykuya geri donerdi simdi bi saat emiyo bi saat ayagimda salliyorum bi saat kucagimda gezdiriyorum gene uyumuyo 3 saati gectikten sonra anca siziyor