fatmaisgex 5 gün oldu doğum yapalj emzirirken çok acıyor ne zaman geçer bu acı veya ağrısınin geçmesi için bir yolu varmi ağlaya ağlaya emriziyom bebeği resmen
nedir fatmaisgex ne yaparsak yapalım bunu çekiyoruz maalesef ama bir süre sonra göğüs ucu alışıyor acıya geçicek merak etmeyin
nedir fatmaisgex emzirme sonrası anne sütü sür ucuna daha sonra Lansinoh evde yoksa bulundur en miniği yeterli olmuştu bana bitmedi bile göğüs ucuna onu sür sonra kurumasını bekleyip bişeyle temas ettirtme bu iyi gelmişti bana 🙏 geçmiş olsun
tugce1707 fatmaisgex wee baby silikon göğüs ucu var ebebekte üstünde tem tene temas yazıyor olması lazım. Onu alıp yaralar iyileşene kadar onunla emzirin. Tahinin üstüne çıkan yağ da göğüs yarasına çok iyi geliyor onu kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun
crybaby fatmaisgex tutma pozisyonu yanlış olabilir bidede garmastan olmak kullanmanızı tavsiye ederim çok iyi geliyor gerçekten
zeynepdemrci fatmaisgex bende öyleydi lansinoh krem kullandım zeytinyağı sürdüm emzirdikten sonra falan benimki baya simsiyah kabuk baglamisti kırmızı kırmızı yara olmuştu hep geçti şükür ama hala acıyor sızlıyor sonra alısıyoshn benimde 12 günlük ablası
yavuzzzzzzz fatmaisgex gümüş kapak ve zeytinyağı işe yaradı bende en pahalı göğüs ucu çatlak kremi aldım sürekli kullandım yine fayda etmedi göğüs pedine zeytinyağ damlatıp koyun hemen geçiyor
nnoktaa fatmaisgex muhtemelen memenizin sadece ucunu veriyorsunuz. Google görsellerde aratın. Doğru emzirme şekli diye. Meme ucunuzu kahverengi kısmıyla birlikte bebeğin ağzına sokmaya çalışın. Geçmiş olsun. Tahin yağı sürebilirsiniz.