Elizan_Annesi01 Kızlar kızım 3.5 aylik süt veriyorum hayatımda saç dökülmesi yaşamadım ama şu son 1 aydır su gibi dökülüyor açıp toplamaktan bile korkuyorum her taraf saç neden boule oluyor ve bi çözümü varmıdır
Elvin08 Elizan_Annesi01 tahlil yaptır saç dökülmeye başladıysa eksiklikler vardır.Çinko eksikliği demir eksikliği b12 eksikliği çok yaşanan durumlar oluyo emzirme döneminde
nserd Elizan_Annesi01 bende aynı durumdayım ama doğumdan sonra olur dediler diye umursamadım, avuç avuç dökğlüyor
Ertugrulun_Annesii Elizan_Annesi01 canim bende de aynı durum var. Kan değerlerime baktirmak istiyorum ama bebekten dolayı fırsat bulamıyorum.. sende gidip bi baktir..
Misskokulum Elizan_Annesi01 Avuç avuç dökülüyor elimi atmaya korkuyorum o derece banyoya girmek zaten cabası vitamin eksikliğinden oluyor
Elizan_Annesi01 Misskokulum Zeynepasya-52 Ertugrulun_Annesii nserd Elvin08 anladım kızlar peki eksiklik varsa ilaç verir mi doktor emzirdigim için sordum
Zeynepasya-52 Benimde öyle avuç avuç dökülüyor değerlerime baktırdım doktor normal herşeyin dedi doğumdan sonra bütün kadınların başına geliyor maalesef.
Misskokulum Elizan_Annesi01 vitamin verir tabi sıkıntı olmuyor emzirme döneminde takviye edici gıda hem bu sayede sütunun kalitesi de artar
Elvin08 Elizan_Annesi01 verir kullanabileceğin ilaçlar var.Özellikle b 12 ne dikkat et sendeki eksiklik çocuğada geçiyor çünkü.Benim başıma geldi
Ertugrulun_Annesii Elizan_Annesi01 verir ama emzirdigini bildir ki süte etki etmeyecek ilaç yazar o zaman